Idrottsföreningar befinner sig oftast i ständig förändring. Det handlar om alltifrån medlemmar till aktiviteter och utbud. Det många inte tänker på är att idrottsföreningen också kan växa ur sina lokaler eller behöva bygga nytt.

Hitta billiga maskiner

Ibland kan det löna sig att stanna kvar i den gamla lokalen med tanke på läget och åtkomsten för medlemmarna. Då kan idrottsföreningen överväga att bygga ut lokalerna istället för att flytta till nya. För ideella föreningar kan det dock kosta alldeles för mycket att köpa in alla tjänster. Då kan nätauktionsfirman Blinto vara lösningen som gör skillnad. På blinto.se finns alla maskiner, fordon och verktyg som behövs för att få jobbet gjort. Det är bara att registrera ett konto, verifiera sin identitet med BankID och börja buda på passande objekt. Samtliga auktionsobjekt har listats av Blintos kompetenta personal.

Fördelar med egna lokaler

Idrottsföreningar står inför en hel del utmaningar, särskilt om de måste hyra in sig i kommunens lokaler. Det är många som konkurrerar om tiderna, vilket kan leda till att föreningen förlorar medlemmar till andra idrottsföreningar som bättre kan tillgodose medlemmarnas önskemål om tider och tillgänglighet. Att bygga eget eller bygga ut är därför en stor fördel, inte minst med tanke på att idrottsföreningen helt kan bestämma över såväl utbud som öppettider.

Du som är intresserad av att starta en egen idrottsförening, men som inte vet hur du ska gå tillväga kan läsa mer om ideella föreningar på bolagsverket.se. Där hittar du också användbara länkar till Skatteverket.

Author jim
Published
Views 279
youplay